GRATIS VERZENDING VANAF € 60,-

Bestellen bij Onthewall Amsterdam is voordelig. Wij werken niet met ingewikkelde verzendkosten, maar met één voordelig tarief voor u als klant. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden, een betrouwbare pakketleverancier.

Nederland
Plaats een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 60,- , dan worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in Nederland. De standaard verzendkosten tot € 60,- voor Nederland zijn € 3,95.

België
Voor België worden er géén verzendkosten gerekend bij bestellingen van meer dan € 120,- .  De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in België. De standaard verzendkosten tot € 120,- voor België zijn € 6,50.

Duitsland
Voor Duitsland worden er géén verzendkosten gerekend bij bestellingen van meer dan € 120,- .  De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in Duitsland. De standaard verzendkosten tot € 120,- voor Duitsland zijn € 6,50.

Onthewall Amsterdam bezorgen met postNl

Zorgvuldig verpakt met noppenfolie

Uw pakket wordt zorgvuldig én met liefde verpakt. We verpakken álle breekbare producten standaard met NOPPENFOLIE. Hierop wordt niet bespaard. Ook wordt waar nodig gewerkt met extra karton, alhoewel de meeste producten al in een mooie (geschenk) doos zijn verpakt. Met deze maatregelen verkleinen we de kans op schade, tijdens transport.
En dit gaat vrijwel altijd goed.

Mocht het nou voorkomen dat uw product beschadigt aankomt, laat het direct weten. Stuur ons een foto, en we gaan samen voor een (snelle) oplossing zorgen. Wij willen écht alleen maar tevreden klanten. U blij, wij blij!

glas metaal noppenfolie verpakt