Snel een antwoord op je vraag?

Wij raden je aan om een e-mail te sturen of gebruik het contactformulier hiernaast. Je kunt ook altijd een berichtje achter laten via whatsapp of facebook. We reageren meestal vrijwel direct op je vragen.

… hoe het begon

Amsterdam, 2019
We zijn begonnen in een winkel in Amsterdam. In het Magna Plaza huurden we een aantal m² in een winkel. Onder de naam Onthewall Amsterdam hebben we hier een aantal maanden onze producten verkocht. Door de hoge kosten, zijn we daar gestopt. Vanaf dát moment zijn we gestart met de webwinkel onder de naam Onthewall Deco.

Purmerend, 2020
Vanaf het moment dat we online zijn gegaan, hebben we ons aanbod vergroot. We verzenden alle bestellingen vanuit huis, en onze opslag. We gebruiken hiervoor noppenfolie, pakpapier en hergebruiken zo veel als mogelijk karton.
We verkopen ook via Bol.com, en je kunt ons vinden via advertenties op Facebook en Instagram.

We ervaren dat klanten vaak meerdere bestellingen doen, en erg tevreden zijn. Soms ontvangen we een leuke mail of whatsapp met een foto, of een bedankje.

Dit is een foto uit de winkel in 2019. Op de achterwand hangen een aantal van onze producten uit die periode.
onthewall magna plaza amsterdam de dam

Op dit moment hebben wij dus geen fysieke winkel. Bekijk de ingezonden foto’s van klanten, om een indruk te krijgen van de producten die we verkopen.
We hopen ook op gezellige braderieën te gaan staan, dit zullen we communiceren via onze socials, en de website.

 

[contact-form-7 id=”5″ form_color=”eyJkZXZpY2VzIjp7ImRlc2t0b3AiOnsidmFsdWUiOiIjMGMwYzBjIn19fQ==”]