VERZENDEN (Gratis vanaf €60,-)

Bestellingen tot 15:00 worden dezelfde werkdag verzonden. Dit betekent mééstal de volgende dag in huis. Dit is echter afhankelijk van de drukte bij PostNL Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en af te leveren bij PostNL.

Bestellen bij Onthewall is voordelig. Wij werken niet met ingewikkelde verzendkosten, maar met één voordelig tarief. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden, een betrouwbare pakketleverancier.

Nederland
Plaats een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 60,- , dan worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in Nederland. De standaard verzendkosten tot € 60,- voor Nederland zijn € 3,95.

België
Voor België worden er géén verzendkosten gerekend bij bestellingen van meer dan € 120,- .  De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in België. De standaard verzendkosten tot € 120,- voor België zijn € 6,50.

Duitsland
Voor Duitsland worden er géén verzendkosten gerekend bij bestellingen van meer dan € 120,- .  De bestelling wordt dan gratis thuisbezorgd in Duitsland. De standaard verzendkosten tot € 120,- voor Duitsland zijn € 6,50.

Onthewall Amsterdam bezorgen met postNl

Retourneren

Je kunt artikelen binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Stuur ons een e-mail, bijvoorbeeld als reactie op de bestel e-mail, en vermeld hierin welk artikel of artikelen worden teruggestuurd. Wij zorgen er dan voor, dat het direct wordt verwerkt bij binnenkomst, en je snel het geld weer op je rekening hebt staan.

Pak je retour in
Doe het artikel of de artikelen (indien mogelijk) in de originele verpakking en hergebruik de noppenfolie (of bubbelenveloppe) voor extra bescherming.

Stuur je retour naar
Onthewall
Grevelingenmeer 221
1447AP Purmerend
Nederland